1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
 
  Διαμονή στο ξενοδοχείο "Φιλοξενία"
  Διαμονή στη Φιλοξενία...  
 

Φτιαγμένο με μεράκι, συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Τα 22 δωμάτιά του - εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, μεγάλα μπαλκόνια με μαγευτική θέα στη θάλασσα και τα γύρω νησιά - σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή.

Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι του "Φιλοξενία" είναι ιδιαίτεροι και προσεγμένοι. Ο εξωτερικός διάκοσμος με την πλούσια δενδροφύτευση θα κερδίσει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις. Φοίνικες και ομορφοστρωμένο γκαζόν, πολύχρωμα ευωδιαστά λουλούδια και παραδοσιακές λεπτομέρειες το μετατρέπουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Την υπέροχη θέα του μπορείτε να απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συντροφιά με τον καφέ σας μία ηλιόλουστη μέρα ή το ποτό σας ένα ρομαντικό βράδυ.

 
Οι εσωτερικοί χώροι πάντα φιλόξενοι και καλόγουστοι, σας υποδέχονται για να ζήσετε μία άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με άπλετο φωτισμό και την ιδανικότερη θέα. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές και διαθέτουν άνετα μπαλκόνια με τραπεζάκι και καρέκλες που σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Τα δωμάτια του "Φιλοξενία" διαθέτουν:
Τηλεόραση Κλιματισμός Πρόσβαση στο Διαδίκτυο Μπάνιο Στεγνωτήρας μαλλιών Ψυγείο Χρηματοκιβώτιο Θέα Θέρμανση Mini Bar Room Service Κουζίνα

Χαρείτε τη διαμονή σας στο "Φιλοξενία" και επωφεληθείτε από τις άψογες υπηρεσίες του και τη μοναδική "φιλοξενία" του.

osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški osmrtnice grude smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac
 
created & hosted by Hotelsline.com